Horse show/Hevosnäyttelyssä

DSC_0510DSC_0511DSC_0514DSC_0536DSC_0557DSC_0577DSC_0581DSC_0595DSC_0607DSC_0663DSC_0711DSC_0819DSC_0915DSC_0951-2DSC_0956DSC_0981

Koska ollaan ihan hevoshulluja koko perhe (paitsi isä ja esikoinen), vietettiin äidin viikon ainoa vapaapäivä hevosia ihastellen naapuritallilla match showssa olleita hevosia. Lapset osallistuivat myös keppihevoskilpailuun, ja tämä aiheutti sellaista jännitystä tosikossa viisivuotiaassa, että hän hetken parkuikin ennen lähtöä.

Viime keväänäkin oltiin keppihevoskilpailuissa, eli tämä kevätkeppihevostelu on jo lähes perinne. Nuorimmainen sai ruusukkeen viime kerrallakin, tällä kerralla palkittiin kaikki.

Ei kamalasti paleltanut, pulla ja kahvi oli hyvää, lapset iloisia ja kun lakkasivat olemasta iskä kuskasi nuorimman kotiin. Pahantuulisuuteenkin oli olemassa ihan syy, kun hän vaihtoi illalla ihonvärinsä punaiseksi ja nosti kuumeen. Huomenna ei olisi oikein ollut hyvä päivä pitää vapaata, mutta minkäs teet. Hän myös ilmoitti olevansa koko viikon sairaana, apua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s