Ensimmäistä kertaa luistelemassa

001002003004005006007008 Oltiin tänään ensimmäistä tänä talvena luistelemassa lasten kanssa. Tai siis, koulussa luistellaan, päiväkodissa luistellaan mutta kolmevuotias ei ollut luistellut vielä kertaakaan. Viisivuotias on oppinut päiväkodissa kahdessa kerrassa (!!!) ihan kiitettävän hyvin, ja koululainen nyt painaa menemään ja kaatuu välillä.

Luistelu oli yllättävän suuri menestys kolmevuotiaan heikko hermorakenne huomioiden. Ei me nyt alkuperäisen fantasian mukaan tuntikausia liidelty jäällä, ja itse meinasin kertaalleen kaatua kolmevuotiaan päälle, mutta kivaa meillä kuitenkin oli.

Jos lapsille ei jäisi näistä suomalaisen talven iloista yhtä pahat traumat kuin allekirjoittaneelle peruskoulusta. Yritetään tehdä näistä vähän kivempia. Hyvin istuvat varusteet eikä niitä lainakamoja jotka sattuvat jalkoihin, esimerkiksi.

Elämästä kivempaa tekee siskolta lainassa oleva uusi linssi. Kun kuvaa pääsääntöisesti 35mm lasilla, niin 17-55mm tuntuu ihan uudelta ulottuvuudelta.

 

// Winter fun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s