Koti/Home

001002003004

Muutama satunnainen kuva kodista, aika lauantaiteemainen.

Itse ratsastin aamulla vesisateessa itseni läpimäräksi. Sen  jälkeen vieroksuimme kaikki ajatusta ulkoilmasta ja pakkasasteisesta vesisateesta. Vaihdoimme sen askarteluun, pelaamiseen, yksiin nopeisiin päiväuniin (äiti), karkkiostoksiin ja Maa aikojen alussa- elokuvan katseluun. Huomenna ulkoillaan sitten koko rahan edestä.

Näissä kuvissa meidän koti ei edes näytä kovin valkoiselta tai steriililtä, ainakaan enää. Olen joskus saanut kommentin ystävältä, että ei ymmärrä kuka voi asua meillä kun näyttää kuin olisi sairaalassa. Öööh, no ei se nyt ihan näytä.

Ps. Meillä ei nuku koirat sängyssä. Paitsi yksi. Ja sekin  yhdeksänvuotiaan omasta halusta hänen, ja vain hänen kanssaan.

//Random pics from home.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s