Sled hill

dsc_0712dsc_0719dsc_0721dsc_0728dsc_0739dsc_0753dsc_0770dsc_0776dsc_0785

Ehdittiin maanantaina nippanappa ennen pimeää pulkkamäkeen. Oli ihan tosi kivaa. Aikuisilla oli hiekkaa alusvaatteisissa molemmilla, lapset olivat suhteellisen asiallisesti. Mitä nyt olin unohtanut ohjeistaa yhdeksänvuotiasta olemaan sitomatta naruja kaulaansa (tuli vissiin nyt selväksi) ja iloinen mäenlasku päättyi siihen kun kolmevuotiaan pulkka joutui pirun riivaamaksi ja ajautui puolesta välistä mäkeä nyppylän yli ja suoraan päin puuta.

Viikon ensimmäinen yö sitten kuunneltiin parkumista, kolmevuotias kun on ehkä vähän herkkä ja aina kun hän yöllä koski kananmunankokoiseen kuhmuunsa (keskellä otsaa, tottakai) niin talo raikui. Nukuttiinpa sitten pitkästä aikaa lapsi meidän sängyssä. Lapsi, jolla oli omakin peitto ja joka aamulla oli verisesti loukkaantunut koska hänelle ei kukaan ollut antanut peittoa.

 

// So much fun! Before gets hurt. This time it was our three-year-old. Ok, it’s almost every time he.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s