This weekend

dsc_0380dsc_0387dsc_0393dsc_0414dsc_0417dsc_0438dsc_0449dsc_0458dsc_0466dsc_0623

Ihana viikonloppu. Ja sitä on vielä jäljellä!

Eilen kolmevuotias vietti käytännössä koko päivän kalsareissaan. Välissä hän kävi isän kanssa uimassa ja me muut yritimme mennä lasten enon ja tämän ystävän kanssa leffaan. Leffaan vähän huonolla onnella, koska koko kauppakeskus oli tupaten täynnä eikä ehditty löytää parkkipaikkaa ennenkuin varatut liput olisi pitänyt lunastaa. Kaikki liput myös seuraaviin näytöksiin oli myyty, eli puolen tunnin parkkihallissa pyörimisen jälkeen haettiin ne popparit lähikaupasta ja tultiin meille katsomaan Doria etsimässä (tuomio: ihan ok).

Viisivuotiaalla oli kaverisynttärit ja niihin valmistautuminen oli pitkä ja harras. Ja juhlat ilmeisen mieleiset.

Illalla kävin serkun kanssa ratsastamassa pitkän kaavan kautta. Joogan jälkeen ratsastus  on kyllä toinen maailman parhaista keinoista unohtaa huolet, murheet ja tyhjentää mieli. Joogaakin on mahtunut viikonloppuun. Se tunne kun päätät ihan nopeasti joogata ja huomaat, että hups, siihen menikin reilusti yli tunti ja kolmevuotias on dramaattiseen tyyliin nääntymäisillään.

Sunnuntai-aamu ulkoiltiin koko perhe (miinus yksi koira ja yksi kappale yhdeksänvuotiaita) luonnonpuistossa ja yhtä allekirjoittaneen tipahtamista lumen alla olevaan vesilätäkköön lukuunottamatta tämäkin oli ihan suuri menestys. Lapsista itki vain yksi, viime viikonlopun ulkoiluun verrattuna tämä oli lottovoitto.

Hämmentävää kyllä, loppupäivälle ei ole juuri mitään muita suunnitelmia kuin ehkä vähän lautapelejä ja juoksulenkki. Ja ai niin, yhdet päiväunet äidille kiitos.

// Weekend! Some hiking in the national park, b-day parties, movies and chilling. New week, I’m ready for you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s