Swimming

dsc_0339dsc_0343dsc_0345dsc_0368dsc_0374dsc_0391dsc_0395dsc_0417dsc_0425dsc_0431dsc_0458dsc_0469dsc_0473dsc_0482

Viime viikon vapailla ja megapakkasilla käytiin koko perhe (miinus yksi koira) uimassa. Meillä oli todella kivaa. Kukaan lapsi ei tippunut veteen, kukaan ei pitkästynyt, uimahallia aluksi karsastanut koirakin ui lopuksi oikein hyvin ja se koira jota sinne lähdettiin liikuttamaan nautti ihan sydämensä kyllyydestä.

Yli kahdenkymmenen asteen pakkasessa ei oikein mitään muuta järkevää koko perhettä viihdyttävää aktiviteettia keksisikään. Koirilla jäätyy tassut, kolmevuotias ei halua pukea liikaa päälle koska vaatteet ahdistaa, äiti palelee jo ikkunasta ulos katsominen…

Seuraava uintikerta on kolmelle koiralle ja kahdelle aikuiselle. Toiset käy romanttisesti syömässä tai leffassa. Me harrastettiin silloin vuosia sitten vapaaottelua yhdessä ja nyt käydään uittamassa koiria. Onni on pieniä asioita. Vaaleanpunaisissa päiväunissa me myös ratsastettaisiin yhdessä, mutta siihen puoliso valitettavasti on vetänyt aika jämäkävän viivan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s