B&W Saturday

dsc_0001dsc_0004dsc_0013dsc_0017dsc_0034

 

Eilen oltiin ihanan kaksivuotiaan sukulaispojan synttäreillä. Matkaa oli vain kotitien alkuun, niin saatiin kävellä. Pahantuulisen kolmevuotiaan kanssa sekin oli tosin melko pitkä ja raskas. Perillä hän ei voinut ensin tulla sisälle, että kukaan ei näe hänen housujaan jotka olivat vääränlaiset.

Juhlien jälkeen mentiin pulkkamäkeen jossa kolmevee nukahti viiden minuutin jälkeen istualteen pulkan kyytiin. Yöunille mentiin sitten niin ajoissa, että ensimmäinen herätys oli varttia yli viisi. Ehkä tänään menee vähän enemmän kuin strömsössä.

// Saturday and one little man’s b-day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s