January 2015

dsc_0702dsc_0715dsc_0726dsc_0764dsc_0777dsc_0827

Tammikuussa 2015 meillä rakennettiin eteiseen uutta kaappia, kuvattiin paljon 1,5-vuotiasta (ja erilaisia aterioita) ja taisin olla vielä osittain äitiyslomalla ellei muisti ihan pahasti petä. Maaliskuussa 2015 alkoi vasta kokopäivähommat ja loppui se äitiyslomalla tapahtunut, ajoittain ihana oleminen.

Eteiseen hankittiin Ikean Pax, ja pirulliselta kasaamisesta huolimatta se on edelleen mielestäni hyvä ostos. Liukuovet ovat ihanat ja se määrä tavaraa minkä kaappi imee itseensä. Siihen mahtuu talvi- ja kesävaatteet heittämällä kun korkeutta on melkein kattoon ja leveyttä kaksi metriä.

// January 2015. Sweet memories.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s