Happy New Year!

dsc_0773dsc_0795dsc_0808dsc_0812dsc_0818

Juhlittiin lasten kanssa uutta vuotta lähikunnan järjestämää ilotulitusta katsellen ja aika säädyllisesti syöden. Joulun (ja välipäivien) reilu syöminen tuntuu jo ihan tarpeeksi tukalalta. Ilotulitus oli todella hieno ja lapset haltioissaan. Matkaan napattiin vielä McDonaldsin kahvit ja kaakaot, niin tarkeni hyvillä mielin ihastella.

Huomenna alkaa uusi vuosi, olkoon se kaikille vielä parempi kuin tämä nykyinen on ollut. Ensi vuonna meillä täyttää yksi kymmenen, yksi aloittaa eskarin, yhdet häät on tulossa, ainakin yksi uusi ja toivottu vauva… En malta odottaa.

// Happy New Year! We had a blast with kids. Now, one glass of sparkling wine before bed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s