Is it too early

dsc_0089dsc_0092dsc_0095dsc_0102Kesä meni, syksykin ja nyt on virallisesti talvi koska lunta. Talven kunniaksi askarreltiin lasten kanssa ikkunaan jouluasetelma, sai hetkeksi kanavoitua riitelyyn ja toistensa ärysttämiseen kuluvan energian johonkin järkevään.

Eikä ole yhtään liian aikaista fiilistellä joulua, koska kun pyhät on ohi ja vatsa ratkeamispisteessä, lentää meidän kodista jokainen jouluun liittyvä objekti suljettujen  ovien taakse. Aloitetaan siis ajoissa.

Lapset ovat toivoneet joululahjoja, pukki kyllä tietää mitä. No hyvä, että tietää koska äiti ei. Sen verran paljastui, että tyttären tärkein lahjatoive on oma poni – tänäkin vuonna. Sitä joulua odotellessa kun se joskus mahdollisesti saa…

// Christmaslove. Welcome winter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s