Bouncing

DSC_0905DSC_0912DSC_0918

Perinteinen syksyn alku. Ihan sikakiire, kalenterissa on tyhjää ainoastaan niiden henkseleiden kohdalla jotka merkkaavat sitä aikaa kun olen töissä. Muu tila on sullottu täyteen kaikenlaista, lasten harrastuksia ja omia, omien ja vieraiden synttäreitä, treenejä, kisoja ja kokeita, valmennuksia, neuvoloita, hammaslääkäriä, vanhempainiltaa jne jne.

Töitä pitää tehdä, lasten kanssa olla, kavereita on kiva nähdä. Onneksi moni asia hoituu kerralla. Kavereiden kanssa voi harrastaa, lasten kanssa voi harrastaa, kun herää aamulla aikaisin niin ehtii ennen töitä lukea yhden Sinttu-kirjan…

Elokuulta on kuvia niin vähän, että syyskuun haasteena ottaa niitä ihan vähän enemmän.

// Still alive.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s