Best day of summer

DSC_0780DSC_0784DSC_0789DSC_0794DSC_0804DSC_0824DSC_0828DSC_0837DSC_0842DSC_0864DSC_0888DSC_0908DSC_0924DSC_0932DSC_0960DSC_0971DSC_0978DSC_0992

Eilen märehdittiin puoli päivää viimeisiään vievää kesälomaa. Ei ollut mitään tekemistä. Huono ilma. Äitiä ärsytti.

Päätin lähteä Iittiin katsomaan eläimiä. Meidän perheen isä ei ollut kiinnostunut lähtemään mukaan ja piti meitä typerinä koska ollaan kuulemma nähty jo tarpeeksi eläimiä. No en tiedä voiko eläimiä nähdä tarpeeksi. Ikinä.

Vajaan puolentoista tunnin matka suuntaansa meni ilman suurempia uhkailuja lasten jättämisestä tien varteen. Kuunneltiin äänikirjaa mennessä ja tullessa. Pienin nukkui kunnon päiväunet. Kukaan ei itkenyt kotimatkallakaan vaikka meni vähän myöhään.

Lapsille en edes kertonut lähtiessä mihin mennään. En olisi jaksanut kuunnella koululaisen marinaa tylsistä paikoista. Perillä ei ollut enää kenenkään mielestä tylsää.

Itse Olgan farmi oli ihana! Ei todellakaan voi nähdä eläimiä liikaa! Jopa meidän kyyninen koululainen oli ihan myyty ja olisi varmaan viihtynyt viikon putkeen. Ja mehän ollaan nähty paljon eläimiä ja käyty ties missä kotieläinpihoissa. Olgan eläimet vaan olivat ihan uniikkeja. Tyttären mielestä meidänkin pitäisi muuttaa niin, että saadaan oma vuohi. Allekirjoitan sen ihan sataprosenttisesti. Ponilla ratsastaminen kierroksen verran sai suuremmat pisteet kuin tunnin ratsastaminen meidän hevosella.

Farmin kahvila oli ehkä paras missä olen käynyt hetkeen. Kahvikin oli oikeasti hyvää eikä sitä ihmiseritteen makuista tavaraa mitä poikkesin hakemaan tulomatkalla kahvilasta joku ei edustanut edes ketjuhuoltoasemia. Lapset saivat santsata porkkanakakkua, koska se oli vaan niin hyvää.

En keksi mitään kritisoitavaa. Lapset olivat haltioissaan ja äidilläkin oli ihasteltavaa ihan koko retken ajaksi. Lapset hehkuttivat koko automatkan ja lupasin kuskata heidät uudestaan Iittiin vielä ennen kotieläinpihan sulkeutumista. Ei tullut sellainen olo, että se olisi yhden kerran jälkeen vielä todellakaan nähty. Suosittelen. Viisi tähteä. Ajaisin vaikka vähän pidemmältäkin.

// Best day of summer. No doubt.

 

4 thoughts on “Best day of summer

 1. Miten kivalta paikalta vaikuttaa, harmi kun ei näin kaukaa viiti lähtä. Ehkä joskus vielä!

  Ihana valloittava tukka tuolla teidän neljävuotiaalla. Piti ihan hieraista silmiä et eihän se oo oma muksu, tismalleen saman ikäisellä ihan samanlainen tukka täälläkin 🙂 Upeet kuvat!

  Like

 2. Oli kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen! Lapset on olleet menossa uudestaan joka päivä tällä viikolla 🙂
  Kiitos ihanasta kommentista. Neljäveen tukka tosiaan on aikamoinen, se vaan kihartuu ja kihartuu ja on lisäksi meidän perheen ohuin. Ehkä se siksi pysyykin kiharalla 😀

  Like

 3. Onpas taidokkaita ja hienoja kuvia täällä blogissasi. Eksyin lukemaan muidenkin kokemuksia Olgan Farmista. Kävimme itsekin siellä vierailulla muutama päivä sitten ja on se kyllä aivan ihana paikka.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s