Midsummer

DSC_0009DSC_0014DSC_0029DSC_0036DSC_0040DSC_0045DSC_0050DSC_0065

Oli ihana juhannus.

Mitä nyt tein aika ison virheen jättämällä kotiin sekä lenkkikengät, että kameran laturin ja vara-akun. Juhannuksen kuvasaldo on aika suppea, kun yhdellä vilkkuvalla palkilla ei kuvata roiskittu kaikkea mahdollista.

Olisin tahtonut kuvata ne perinteiset – auringonlaskun, juhannuskukat (joista osan avulias tytär taisi poimia kukkapenkistä), muurinpohjaletut, mökkiremontin valmistumista, saunapuhtaat lapset, vesipelastuskoirat, kaikki kolme lasta samassa sängyssä… Lisäksi viisitoista kertaa omia varpaitani tai riemunkirjavia mökkikalsareita, tappelevia lapsia, roskista sataan kertaan repivää koiraa, jäätävän isoja, tunnistamattomaksi jääneitä hyönteisiä, sen kuolleen hiiren joka tippui peittoja kaivaessa torstai-iltana niskaani.

Mutta onneksi saatii ihanat rantakelit ja muutama kuva sieltä. Ruuhkaa ei ollut ja omiensa vahtiminen oli helppoa. Rannalla käyminen on taas kivaa, kun nuorin on viikkoa vaille kolmevuotias.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s