Healthy goods

DSC_0042DSC_0117DSC_0526DSC_0527DSC_0073

Juhannuksen perinteisten sokerisuolarasvaövereiden sijaan me syödään tänä juhannuksena lähes samoin kuin muutenkin. Herkutellaan kyllä lisäksi. Dipataan kasviksia ja riisikakkuja Oatlyn creme fraicheen (maidoton korvike kermaviilille!), syödään paljon pannareita ja kilokaupalla marjoja, tehdään itse jäätelöä (no muulle perheelle tämä tehdään kermaan)…

Sokerista saan viime aikojen kokemuksen perusteella niin järkyttävän laskuhumalan, väsymyksen ja vielä krapulankin, että oman perheen hyvinvoinnin takaamiseksi äiti ei riehu sokeripäissään juhannuksenakaan.

Mökille pakataan mukaan blenderi ja superfoodit, niin jaksetaan tehdä remppahommia ja juosta lasten perässä. Eikä tarvitse sitten ensi viikkoa kärsiä sitä turvotusta mikä tulee epäterveellisellä syömisellä ihan ilman alkoholiakin.

 

// Some favourites: berries, chia seeds, coconut milk, nuts… Yum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s