Today

DSC_0202DSC_0219DSC_0225DSC_0227DSC_0235

Saatiin viettää lasten kanssa arkivapaa yhdessä kun yhdellä oli lääkäri ja raahasin kaksi muutakin sinne mukaan. Lääkärissä selvittiin ilman suurempia hampaiden kiristelyitä, mutta sen jälkeinen puistohetki oli aiheuttaa uuden lääkärikeikan kun pienin päätti hypätä isoimman keinun taakse. Ei lähtenyt taju eikä hampaita.

Lapset halusivat roskaruokaa ja käytiin syömässä äidin vatsa kipeäksi. Pienin söi lähinnä ketsuppia ja jääpaloja. Nuorimmaisemme huomaavaisesti viihdytti ruokailuhetkeämme laulamalla Spektin Flipperi-biisiä. Tai siis sitä, missä hänen mielestään lauletaan “sillä tytöllä on pip—i”. Näillä sanoilla sitä laulaa nyt kolme lasta. Anteeksi, kanssaruokailijat.

Ps. Alimmaisen kuvan tyttö on ihastunu ensimmäistä kertaa! Ei tarvitse kuin mainita Maissin nimi (nimi muutettu) niin saa tällaisen irvistyks- eikun hymyn. Voivoi, kun sen nelivuotiaana aloittaa tässä mittakaavassa niin meillä on tulevaisuudessa noin miljardi sydänsurua edessä. Tai sitten ei, koska ihastumisen kohteet voi muuttua aika nopeasti jos äitiinsä tulee yhtään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s