We love yoga

DSC_0189DSC_0188DSC_0191

Aamujoogailuissa on usein mukana äitiään sataviisitoista kertaa elastisempi lapsi. Tavoite on itsekin saada tänä vuonna ruhoon lisää liikkuvutta. Ikävästi alkaa nimittäin vuodet ja kehonhuollon laiminlyöminen näkymään ja tuntumaan (t. Quasimodo).

Yoogaia-palvelu iso peukku. Monipuolinen tuntivalikoima ja helppokäyttöisyys (Android-sovellus) mahdollistavat esim. taukojoogan kahvitauolla töissä, sikeät yöunet varmistamaan hyvänyönjoogan makuuhuoneessa hämärässä valaistuksessa ja paremman herätyksen aamuihin kuin kahvi.

Jooga. Mikä ihana asia.

// Yoga via Yoogaia. One of the bests.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s