Mother-Daughter date

001-DSC_0094002-DSC_0096003-DSC_0098

On kyllä ihan mahtavaa, että on tytär joka on vähintään yhtä intohimoinen hevosharrastaja kuin äitinsä. Olkoon, että meidän koti haisee nykyään navetalta (ja jostain syystä hiiren häkiltä, hyi), heinää löytyy tukasta kalsareihin joka paikasta, suurin osa kengistä on ostettu alan liikkeestä ja iltasaduiksi luetaan pitkälti ponikirjoja ja hevoshulluja.

Kahdenkeskistä aikaa vietettiin tänään tekemällä iltatalli. Meidän perheen isoin jäsenkin on nykyään niin tuttu tyyppi, että voi antaa neljävuotiaan taluttaa huoletta. Uljas musta rakastaa lapsia, koska lapset on pieniä, ihania, eivät vaadi ja niiltä saa yleensä ihan hirveästi herkkuja.

//Mother-daughter time with my girl and our biggest family member. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s