Winter Walk

002-DSC_0418x004-DSC_0443005-DSC_0458003-DSC_0426001-DSC_0528

Kun ihminen on kokenut tarpeelliseksi hamstrata koko talon täyteen koiria, ja vielä isoja koiria, on ihan kiva välillä huomata, että niistä on myös isosti iloa. Kun pakkasasteita on juuri sopivasti ja saa rämpiä päivän liikuntasuorituksensa tyhjässä metsässä, ei voi olla muutakuin onnellinen. Lapsissa ja koirissa on vähän sama homma senkin suhteen, että kun niiden riemu on käsinkosketeltavaa, on sitä omakin olo yllättävän kevyt.

Talvea julkisesti vihaavaksi ihmiseksi ilmoittautuneena olen yllättävän monta kertaa kuluneiden viikkojen aikana huomannut fiilisteleväni sitä. On ihania aurinkoisessa pakkasaamussa tehtyjä maastoja hevosen kanssa, koirien lumiralleja, lasten kanssa pulkkamäkiä ja punaisia poskia. Kesä on ihana, mutta on tässä kyllä kieltämättä puolensa.

// Winter, forest and rottweilers. Doglover indeed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s