Christmas snapshots

DSC_0165DSC_0147DSC_0160DSC_0168DSC_0180DSC_0219DSC_0231DSC_0233

Ihan paras joulu. Taas. Kun kolmeen päivään nukkuu viidet (!) päikkärit, juoksee kaksi lenkkiä, ratsastaa kahdesti, syö kun huvittaa ja saa olla rakkaidensa kanssa ja nähdä niitäkin joiden kanssa ei asu, on akut aika lailla tankattu tulevaksi vuodeksi.
Ollaan selvitty koko joulu ilman suurempia konfliktejakin. Kun samassa talossa asuu kaksivuotias ja lisäksi eri sukupuolta olevia koiria joilla hormonit hyrrää kivasti just jouluksi, voisi tilanne olla ihan toinenkin. Yhtä pitkin seiniä ja lattioita räjähtänyttä kaakaota, silmätulehdusta ja itkevää poikakoiraa lukuunottamatta on ollut oikein mukavaa. Tänä aamuna nukuttiin kaikki yli kahdeksaan,  ja sitä ei ole tapahtunut ehkä ikinä.
Joulukuun lähes inhoan joulua, ja nämä pyhät olen täynnä rakkautta kaikkea ja kaikkia kohtaan. Toivottavasti muistan tämän tunnetilan myös vuoden kuluttua kun olen aatonaattona Jumbossa viime hetken ostoksilla ja joudun käydä autossa hengittämässä paperipussiin välttyäkseni hermoromahdukselta. 😉

// Christmas, I love you. Familytime and love, that’s all you need.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s