Horselife

DSC_0266 DSC_0306 DSC_0324 DSC_0333

Meidän perheessä on nyt asunut kohta seitsemän viikkoa ihana, puolalaista syntyperää oleva herrasmies. Ollaan ehditty jo kerran muuttamaan talliakin, koska vanhan ahteri ei enää kestä kylmyyttä samalla tavalla. Haluan talvella ratsastaa seinät ympärilläni.

Lapset pääsevät usein tallille, eivät kuitenkaan aina. Harmaita hiuksia aiheuttava kaksivuotias saa hevosessakin aikaan villihevosmaisia piirteitä, ja olen tehnyt päätöksen olla ratsastamatta hänen läsnäollessaan. Hevonen on kuitenkin niin kiltti, että jaksaa kiikuttaa vaahtosammuttimen kokoisia ihmisitamia kierros toisensa jälkeen eritysen varovin askelin.

Tämä on ollut muuten ihanin syksy ikinä, vaikka marraskuu onkin mielestäni jo talvea.

// Seven weeks with new horse. We love him more and more. Our lovely Black Beauty.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s