Bye bye weekend

DSC_0003 DSC_0007 DSC_0008 DSC_0022 DSC_0025

Että sellainen viikonloppu.

Oli vapaata. mutta ihan rutosti ohjelmaa. Olen varmasti syönyt itseni mukavaksi ja viisi kiloa tätäkin painavammaksi. Olen tullut lopputulokseen, että en todellakaan syö elääkseni – vaan toisin päin. Olen juonut viinilasista kirsikkakokista. Olen käynyt kynsihuollossa, koska täti-ikää lähestyvänä olen enemmän kiinnostunut miten ryönäiseltä näytän.

Ollaan harrastettu liikuntaa ja hevosteltu. Joogaaminen kaksivuotias selässä ei ole kovin mukavaa. Olen seissyt koiratreenikentän laidalla kaatosateessa miettimässä, että harrastuksensa voisi toki valita myös mahdollisen option säävaraukseen perusteella, tai olla vaikka harrastamatta niinkin ailahtelevaisen objektin kuin eläin kanssa.

Illat olen ollut hautautuneena kahden peiton alle tabletin ja Netflixin kanssa

Viikonloppu oli sen verran raskas, että olen ehdottoman iloinen vielä tämän päivän jatkuvasta dayoffista.

// Weekend full of kids, food etc. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s