Lately

DSC_0352 DSC_0401 DSC_0506 DSC_0613 DSC_0615 DSC_0617 DSC_0619 DSC_0620 DSC_0624 DSC_0627 DSC_0628 DSC_0642

Viime aikoina on näyttänyt aika pitkälti tältä. Meidän perheeseen liittyi uusi jäsen silloin kun oli vielä lämmintä, ja tämä alku on ottanut aikansa. Pian meno tasottuu, kun hevosta liikuttaa myös joku muu allekirjoittaneen lisäksi ja tallimatkakin toivottavasti lyhenee.

Koska syksy, kylmä ja joutuu olemaan väkisinkin joskus kotona (koska kahden viikon flunssat…), tekee mieli vähän laittaa kotia. Ollaan tässä pohdiskeltu kevyesti lastenhuoneen uusien kaappien ja kerrossängyn välillä. Ja takka. Se takka, mille olen irvistellyt viimeiset pari vuotta. Jos sen vihdoin tänä syksynä saisi maalattua.

New familymember and random autumn pics.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s