Happy birthday

DSC_0462 DSC_0482 DSC_0487 DSC_0494 DSC_0501 DSC_0518 DSC_0525 DSC_0549

Tyttärestä tuli neljävuotias, ja taas on syytä kauhistella miten nopeasti aika menee. Synttärivalmistelut eivät sujuneet ihan niinkuin Strömsössä tälläkään kertaa. Oli mm. yksi välikohtaus leviävän kakun, kaksivuotiaan ja loppupeleissä ihan joka paikkaan keittiössä räjähtävän kakun kanssa. Hermorakenne ai antanut periksi ottaa tilanteesta kuvaa.

Saatiin kuitenkin jonkinlainen kakku aikaan. Heppoja, vaahtokarkkeja ja vaaleanpunaista niin ihan hyvä mäiske tuli. Kaikki kunnioitus ammatikseen väkertäville, hullua hommaa koko leivonta. Kun ei suju, niin ei suju. Kakun koko tosin oli kerrankin hyvin mitoitettu, yhtään ei jäänyt yli!

Tytär perinteiseen tyyliin oksensi synttärijännityksen yöllä, tosin meidän sänkyyn minkä havaitsin aamulla. Iloisena. Nelivuotias itse oli omassa sängyssään… Lapset.

My daughters fourth birthday. Cake (horses on top of course) and family. Priceless.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s