Supersunday

DSC_0221 DSC_0222 DSC_0225 DSC_0231 DSC_0255
DSC_0067DSC_0256 DSC_0258 DSC_0265 DSC_0271 DSC_0291 DSC_0293

Aamulla kymmenen kilometrin lenkki, matkalla tuupattiin koira vilvoittelemaan. Vilvoitteli siellä vedessä yksi kaksivuotiaskin, kengät jalassa. Raskaan urheilusuorituksen jälkeen lounasta naamariin kuin syöttösika, siskon rakkaudella kasvattamat kymenlaaksolaispotut kyllä upposi.

Pienin jäi isänsä kanssa päikkäreille ja me lähdettiin tyttären kanssa tallille. Vietiin vauvaponi ensimmäistä kertaa maastoilemaan ja hyvin meni, kun jännissä paikoissa taskusta löytyi leipää.

Kotimatkalla oli pakko saada kahvia (ja jätskiä), ja pysähdyttiin kunnon old school-kiskalle ne ostamaan. Kyllä kesä-Suomi on ihana!

Illalla lapset leikkivät sovussa hetken (pienen hetken) ja mutsi haki sisäistä rauhaansa joogaamalla. Joogaaminen kuuluu myös yhtenä osana siihen projektiin, millä tehdään vellihousuksi muuttuneesta tätiratsastajasta (minä) taas ihan hyvä.

Nukutustaistelun jälkeen (kaksivuotiaalla oli vaikeaa) kuvasin vielä kuuta takapihalloa samaan aikaan kun yksi kappale rottweilereita raahasi jalkoihin kaikki kuolaiset pallonsa. Ihan kiva päivä, elämä voisi olla huonompaakin. Näillä eväillä on hyvä lähteä uuteen viikkoon johon kuuluu lasten harrastuksien alkamiset, kaksi ratsastustuntia, kynsihuoltoa (kynnet taas siistiksi niin voi vaikka lapioida niillä sitä hevosenlantaa) jne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s