At hotel

DSC_0213 DSC_0220 DSC_0223 DSC_0229 DSC_0234 DSC_0242 DSC_0266 DSC_0268 DSC_0270Otettiin muutama viikko sitten spontaani pikaloma naapurikaupunkiin. Oltiin lasten kanssa yksi yö Scandic Espoossa, enkä vieläkään ole ihan varma, olivatko he enemmän innoissaan huoneen kylpyammeesta vai hotellin uima-altaasta. Leikkipaikkakin oli lasten mieleen, niinkuin kaikki vieraat lelut aina. Allekirjoittaneelle riitti ihan hotellin aamupala ja loistava palvelu, voitaisiin mennä uudestaankin vastaavanlaiselle hengähdystauolle.

Kolmevuotias oli myös vähän tohkeissaan noin kylpytakista ja tossuista. No, noin viisitoista kertaa liian isot ehkä mutta ei haitannut.

Amatöörin hotelliarvostelu 4/5 tähteä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s