Climbing

DSC_0171 DSC_0168 DSC_0113 DSC_0100 DSC_0094 DSC_0093 DSC_0060 DSC_0046 DSC_0019Vietiin tällä viikolla lapset kiipeilemään seikkailuipuisto Korkeeseen (Mustikkamaalla, Korkeasaaren kupeessa). Kääpiöin oli liian lyhyt, ja joutui tyytymään katselijan rooliin. Kaksivuotias kyllä viihtyi, kun sai painella pitkin metsikköä ja ihmetellä korkeuksia. Isompien lapsien mielestä touhu oli ihan hulvatonta, tosin ensimmäisellä kierroksella kolmevuotias lähes parkui ja halusi kotiin. Mehutauon aikana koettiin joku henkinen kasvu, ja loppuaikana ei saanut enää edes auttaa koska hän osaa kyllä itse. Kotiin lähti noin sata kertaa reippaampi lapsi kuin tullessa.

Itse olin suunnitellut kiipeilyreissua aikuisten kanssa, mutta ei todellakaan tule tapahtumaan. Huhhuh! Korkeampi rata oli kirjaimellisesti korkea, puut heiluivat ja olen motorisesti niin onneton reppana, että valjaat tai ei niin mätkähtäisin alas kuin perunasäkki. Daddy oli kyllä tulossa uudestaan ilman lapsia sekä pelkän isoimman kanssa – koululaisella kun riittää ikä, rohkeus ja pituus sinne hurjimpiinkin juttuihin (hyi).

Kääpiörata oli 12 euroa/lapsi, ja oli kyllä hintansa arvoinen kun suhteuttaa huvin määrään. Suosittelen kokeilemaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s