Midsummer

DSC_0028 DSC_0061 DSC_0064 DSC_0074 DSC_0085 DSC_0090 DSC_0101 DSC_0114 DSC_0120 DSC_0127Vettä ja perhettä.

Käytiin tekemässä myös perinteinen mökkireissu kaatosateessa. En edes muista koska viimeksi en olisi käynyt juhannuksena mökillä. Vaikka vettä satoi ja olin läpimärkä (mulla oli yksi koiraprojektikin mukana koska aina voi yhdistää huvin ja hyödyn), ei edes palellut. Saatiin vatsat täyteen, ja lapset nukahtamaan illalla kuin napista painamalla.

Juhannus ei ollut tässä viikonlopussa se merkitsevä tekijä, vaan se, että en muista koska viimeksi olisi ollut päiviä ilman kiirettä tai hirveän suunniteltua ohjelmaa. Ihanaa! Ihana mennä myös huomenna töihin.

Midsummer – rainy days and familytime.

2 thoughts on “Midsummer

  1. Kivat hormoonit taas kun melkein märisen näille kuville. Aivan uskomattoman ihania! Ja juhannus on siitä kiva juhla, että se on melkeinpä ainut juhla kun saa viettää ihan just niinkuin tahtoo ja silti olla yksi juhannusjuhlijoista. Mekään ei suunniteltu mitään mökille menon lisäksi ja ihan huippuviikonloppu kehkeytyi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s