Summertrip

DSC_0385 DSC_0348 DSC_0352 DSC_0379DSC_0388 DSC_0395Hei, on niitä aurinkoisiakin päiviä ollut! Sellaisiakin, että tuuli vain niin, että puoli tukkaa irtosi päästä.

Tässä kesäkuun aikana ollaan kameran muistikortin mukaan oltu lapsien kanssa Haltialassa. Mentiin ihastelemaan eläimiä, mutta se puisto oli taas kovin hitti. Ja se eläinten ihastelu jäi vähän varjoon kaksivuotiaan perässä kirmaamiselta. Tällä reissulla hän oli ilman koiran kolmen metrin liinaa 😉

Muistan viimeisen kymmenen vuoden ajalta enemmän sateisia kuin aurinkoisia juhannuksia, niin tämä ei ihan hirveästi masenna. Kotona on lämmin. Huomenna tekisi mieli käydä mökillä. Voi sitten ottaa ne perisuomalaiset juhannuskuvat rantamaisemasta ja muutamasta koivusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s