Familydinner

mcdonaldsvimma lettilegginsit  DSC_0027 DSC_0024 DSC_0019 mcdonalds DSC_0013  DSC_0046 snadistadi
DSC_0155
DSC_0164Saatiin muutama viikko (?) sitten kutsu maistelemaan McDonald’sin uutuuksia – New York Beef Classic-hampurilaisia ja smoothieita. Molemmat toimii, etenkin kun sain oman ateriani kasvisversiona. Ipanat pääsivät myös keittiöön, ja esikoiseni kemisti-haaveet vaihtuivatkin nyt sitten Mäkkärin työntekijäksi.

Muutenkin oli ihan mahtavaa keskellä viikkoa tehdä jotain ihan koko perhe, normaalisti meillä on aikamoinen läpsystä vaihto-meininki. Familydinnerin jälkeen päästiin vielä Snadistadiin. Se muuten lystiä onkin itse muutaman tunnin yöunilla ihan päättömänä kanana kirmaavan kaksivuotiaan perässä… Tosiaan, onneksi meitä oli kaksi aikuista mukana! Viimeisissä kuvissa näkyy myös ihastuttava kuopukseni huulirasva hierottuna tukkaan. On sen tukka oikeasti pesty.

Ps. Ne smoothiet oli muuten niin hyviä, että ollaan saatettu pari kertaa tämänkin reissun jälkeen käyty hakemassa niitä…

2 thoughts on “Familydinner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s