Päivän asu

DSC_0174DSC_0172DSC_0177

Lasten pukeminen olisi tosi hauskaa, mutta kun ne tahtoo nykyään valita rytkynsä itse. Vanhimmalla on vaatteet aina väärinpäin päällä, ja kun niitä on pesty sen tuhatviissataa kertaa niin ei oikein enää printtiä erota.
Keskimmäinen on alkanut käyttämään pitkän kieltäytymisvaiheen jälkeen mekkoja. Olen haltioissani. Olisi kiva, jos olisi yksi mekkoon puettava lapsi. Hänellä on aina joku nyssäkkä, reppu tai laukku mukana. Onhan toki K-Marketin muovikassikin ihan tyyliin sopiva asuste.
Nuorimmainenkin käy vähän tuulella. Välillä saan valita vaatteet, välillä en. Housuhyllylle hän ylettyy itse, ja valitsee ne heti aamusta melko tomerana. Kun laittaa kohta kaksivuotiaalle vauvanmyssyn päähän, voi leikkiä, että meillä olisikin vielä sellainen ihana pieni eikä kohta kaksivuotias moottoriturpa.

Ja nämä kuvausasennot ja -ilmeet. On muuten ihan mallien omaa tuotantoa.

boy: cap Kappahl / sweatshirt and pants Mini Rodini / shoes Adidas
girl: cap Kappahl / sweatshirt H&M / dress mum’s old / shoes second hand / bag K-Market
baby: cap Raida / zip hood Zara / leggings Lindex / shoes Nike

2 thoughts on “Päivän asu

  1. Tämäki niin hauska, k-marketin pussi 😀 Tunnistan tuon laukku-tarpeen ja sen ettei äiti saa enää valita vaatteita läheskään aina (eli mätsätä muksuja rauhassa omaa silmää hivelevään lookkiin).

    Like

    1. No ei saa! Nämä on vähän turhankin oman tyylinsä tuntevia nykyään… Yritä siinä turhaan tuputtaa kun tyypeillä on jo heti herätessä selkeät sävelet mitä vedetään päälle 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s