Maaliskuun eka.

DSC_0055 - Copy DSC_0066 DSC_0063 DSC_0055 DSC_0051
11.3.2015:
Niin, mitäs tässä.

Lapset saivat päiväkotipaikan, tänään he olivat ensimmäistä kertaa siellä yksin. Puolitoistatuntia. Ehdin juuri salille ja takaisin, oli vähän hankala keskittyä. Hyvin oli mennyt, ja toivon huomiselle kiireistä työpäivää niin en ehdi koko päivä pohtimaan miten päiväkodissa menee. Olisi vielä lippusia ja lappusia täyttämättä, ksylitolipastillit hakematta…

Tänään on ollut muuten vapaapäivä, ja jotenkin tähänkin on taas mahtunut kaikenlaista syödyistä maaleista ja pesuaineista järjettömään kolme ja puolivuotiaan maailmantuskaan, puolitoistavee on hepuloinut kun ei saa leikkiä autonavaimilla joita yrittää paukutta rikki lattiaa vasten ja yksi koululainen ulvahtelee muuten vaan koska sisarukset ovat niin raskaita.

Illalla vedän ulkohousut jalkaan, ja käyn harrastamassa köyhännaisenterapiaa ulkoilemalla muutaman tunnin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s