Luokkaretkellä

DSC_0379 DSC_0348 DSC_0337 DSC_0303 DSC_0301 DSC_0293
Sattuneista tekijöistä johtuen oltiin vanhimman luokkaretkellä nuorempien kanssa. Odotukset eivät olleet korkealla, kun koko aamun kaikki kolme olivat yrittäneet päästää toisiaan päiviltä. Meillä kuitenkin oli tosi kiva päivä.

Taaborinvuorella oli helpompi työntää tuplarattaita ilman lapsia, sisko talutti veljeään siinä koiran monen metrin liinassa ja päästiin korkkaamaan kesäteatterikausikin. Miina ja Manu uppoaa vielä koululaiseenkin. Miinan ja Manun aikana päästiin vaipanvaihtohommiinkin, kun nuorimmainen kovalla äänellä kiekuu, että kakka tuli. No niin tuli.

Ehkä me uskalletaan kesän aikana jatkaa viime kesän keskenään suoritettuja reissujamme, kun vaan muistaa ottaa pienimmälle juoksutusliinan mukaan niin kaikki menee iloisesti. Ja tarpeeksi eväitä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s