23. maaliskuuta

DSC_0245 DSC_0242 DSC_0231

Viime viikolla oli havaittavissa lievää kisaväsymystä, muutaman viikon kalenteri on ollut ihan tukossa. Viikonlopun aikana pakotin itseni ajoissa nukkumaan, niin tähän aamuun heräsin kello kuusi uutena ihmisenä. Lapset nukkuivat kerrankin pitkään (kolmevee seitsemään, junnuin kahdeksaan) ja sain tehdä pari työjuttua ihan rauhassa.

Nyt alkaa neljäs viikko uudessa työpaikassa, ja ei sitä kyllä ehkä aikaisemmin ole käsittänytkään millainen voimavara oikeasti mielekäs työ on. Ehkä tämä on alkuhuumaa, mutta toivon vielä syksylläkin ajattelevani joka hetki, että tekisin tätä myös ilmaiseksi.

Meillä on jo tälle aamulle lelut levitelty, matot rullalla ja kohta kaaos keittössä kun aletaan puuhaamaan koko köörille aamupalaa. Kuvat ovat eiliseltä, ja aika samanlaistahan tämä on joka päivä. Aamiainen on tänään tosiaankin pelkkä smoothie, sillä perjantain mäkkärilounas, lauantain pizza ja eilisen iltapala Hesburgerista ovat saaneet minut näyttämään hyvin tukevasti kantavana olevalta tammalta. En ole.

Mukavaa maanantaita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s